muževni grubnić

'Modni mačak je umro zajedno sa šljokicama i perjem'

marko grubnić
Facebook
28.08.2013.
u 11:44

Marko Grubnić poručio je u intervjuu za Story kako Modnog mačka više nema. Otkako se preselio u London, odlučio se za novi početak te je promijenio izgled i sve što je Mačak nosio.

Marko Grubnić poručio je u intervjuu za Story kako Modnog mačka više nema. Otkako se preselio u London, odlučio se za novi početak te je promijenio izgled i sve što je Mačak nosio.

– Modnog Mačka više nema. Igra je gotova i hvala svima koji su se igrali sa mnom. Ne zovite me više Modni Mačak, ja sam odsad samo Marko Grubnić. Mačak je umro zajedno sa šljokicama i perjem u mom ormaru, zajedno s dugom kosom, ekstenzijama, zajedno s torbama. Modni Mačak mi je uvijek bio samo alter ego, moj posao, moja uloga od koje sam super živio. Bio sam svjestan njegovih kvaliteta, ali i mana. Živcirao je ljude, a meni je to donosilo još više popularnosti, a samim tim i više poslova – rekao je Grubnić.

Rekao je i kako se počeo sramiti sam sebe, a priznao i kako je Mačak umro zahvaljujući jednoj divnoj osobi koja će imati posebno mjesto u njegovu srcu.

>>Marko Grubnić s Ivom Jerković na promociji parfema Eros

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije